• Menü 1 menu 1
    1. Miso-Kohlrabi-Millefeuille / Grapefruit / Mandarinen-Olivenöl / Uchibori-Essig / Feldsalat, Nashi und kandierte Pekannuss / Korianderkresse
    1. miso kohlrabi millefeuille / grapefruit / tangerine olive oil / uchibori vinegar / lambs lettuce, nashi and candied pecans / cilantro cress
    2. Kartoffel-Sphäre / Bete-Tatar / Rote-Zwiebel-Gel / Dill-Öl / Daikon-Crisp / kandierte Walnuss
    2. potato sphere / beetroot tartar / red onion gel / dill oil / daikon crisp / candied walnut
    3. Tofucrumble und Barbarakraut-Pesto / Sorghum in Mandelkrem / Birnenchutney / Paprika-Rosmarin-Rahm
    3. tofu crumble and wintercress pesto / sorghum in almond cream / pear chutney / bellpepper rosemary cream
    4. Lupinentempeh-Piccata / Redbor, Knoblauch und Cotto d‘Uva / gratiniertes Pastinakenpüree / White-Port-Thymian-Sud
    4. lupine tempeh piccata / redbor kale, garlic and cotto d‘uva / parsnip puree gratin / white port thyme broath
    5. Mandarinen-Karotten-Sorbet / Petersilienwurzel-Lavendel-Whip / Melissesirup / Ingwer-Haselnuss-Shortbread
    5. tangerine carrot sorbet / parsley root lavender whip / lemonbalm syrup / ginger hazelnut shortbread
    2 Gänge (2 courses) 42,5
    3 Gänge (3 courses) 54,5
    4 Gänge (4 courses) 67,0
    5 Gänge (5 courses) 78,0
    Weinbegleitung wine pairing á Gang (per course) 7,0
    Getränke-Pairing (alk. oder nonalk.) drink pairing (alc. or nonalc.) á Gang (per course) 7,0
  • Menü 2 menu 2
    1. Topinambur-Frühlingszwiebel-Krem / Mastix- Backerbsen / Minze-Öl / Topinambur-Chips / Fenchel-Kumquat-Salz / Lupinen-Kresse
    1. jerusalem artichoke spring onion cream / mastic fried batter pearl / mint oil / jerusalem artichoke chips / fennel kumquat salt / lupine cress
    2. Leche-de-Tigre-Espuma / Nori Waffel / Marinierte Purple Haze / Wakame Tofu / Rote-Zwiebel-Pickle / Zitronen-Gel / Ají-Amarillo-Crumble
    2. leche de tigre espuma / nori waffle / marinated purple haze / wakame tofu / red onion pickle / lemon gel / ají amarillo crumble
    3. Bärlauch-Puri / Belugalinsen, Granatapfel und Sauerampfer / gegrillter Kräuterseitling und schwarzer Knoblauch / Avocado-Kaffirlimetten- Espuma / Rote-Bete-Rosen-‘Kaviar‘
    3. wild garlic puri / beluga lentils, pomegranate and sorrel / grilled king oyster mushroom and black garlic / avocado limeleaf espuma / red beetroot rose ‚caviar‘
    4. Grüne-Erbsen-Falafel / gedünsteter Fenchel in Schallottensauce / Salzzitronengelee / Baghrir-Crêpe / Trockenfrüchte / Limetten-Chili-Paste
    4. green peas falafel / braised fennel in shalott sauce / preserved lemon jelly / baghrir crêpe / dried fruits / lime chili paste
    5. Sesam-Anis-Gebäck in Karamell / gefrorener Joghurt / Mandel-Minz-Zellige / Orangenblüten
    5. caramelized sesame anise pastries / frozen yogurt / almond mint zellige / orange blossoms
    2 Gänge (2 courses) 42,5
    3 Gänge (3 courses) 54,5
    4 Gänge (4 courses) 67,0
    5 Gänge (5 courses) 78,0
    Weinbegleitung wine pairing á Gang (per course) 7,0
    Getränke-Pairing (alk. oder nonalk.) drink pairing (alc. or nonalc.) á Gang (per course) 7,0